Servicii DDD - Asociatii de Proprietari si Ansambluri Rezidentiale

CONEX CLEAN presteaza servicii DDD (Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare) folosind personal calificat si substante avizate de catre ministerul sanatatii pentru profilaxia sanitar umana.

  • Certificare ISO 9001:2008 privind Sistemul de Management al Calitatii.
  • Certificare ISO 14001:2005 privind Sistemul de Management al Mediului.

AsociatiiDDD

*tarif final, nu se adauga TVA

Dezinsectia:

  • Se vor folosi Atomizoare Ruris si Kasei sau Pulverizatoare Manuale SOLO pentru a aplica un insecticid polivalent, de soc si remanenta - Fortox CPE sau K-OTHRINE EC 250.
  • In functie de daunatori se vor trata toate spatiile comune ale blocului (subsolul, casa scarii, ghenele) sau doar subsolul ;
  • Se vor efectua doua interventii la interval de 14-21 de zile.

Deratizarea:

  • Raticidul(Racumin Paste si Varat Block va fi aplicat folosind statii de intoxicare .
  • Frecventa doar in cazul unei infestari masive se recomanda 2 interventii la interval de 15 zile.  

Asociatia de Proprietari beneficiaza de o Garantie 60 de zile dupa cele doua interventii.

La cea mai mica problema semnalata in acest interval, Conex Clean va reveni gratuit si va trata din nou suprafetele !

Interventii de urgenta

Sunati-ne chiar acum! Tel: 021.780.008 / 0751.127.227 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

O echipa specializata se va deplasa in aceeasi zi la dumneavoastra pentru a rezolva problema.

Dispunem de echipamente specializate si de cele mai eficiente substante pentru a combate daunatorii de orice fel.

Dupa interventie specialistul nostru va va prezenta un raport personalizat care va cuprinde sfaturi si recomandari pentru mentinerea daunatorilor cat mai departe de punctul dumneavoastra de lucru.

Conex Clean presteaza servicii DDD (Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare) folosind personal calificat si substante avizate de catre ministerul sanatatii pentru profilaxia sanitar umana.

  • Certificare ISO 9001:2008 privind Sistemul de Management al Calitatii
  • Certificare ISO 14001:2005 privind Sistemul de Management al Mediului

Abonament DDD / Documentatie Completa

Recomandam tuturor agentilor economici incheierea unui contract DDD cu o societate specializata in domeniu!

Conex Clean dispune de toate autorizatiile necesare, de personal si utilaje specializate si de o vasta experienta in dezinsectie, dezinfectie si deratizare.

Punem la dispozitia dumneavoastra documentatia completa necesara in caz de control, tinem evidenta interventiilor si raspundem in fata organelor de control pentru serviciile prestate.  

Organele de control ale statului (OPC, DSV, DSP, Politia Comunitara, Primaria Generala si de Sector, Garda de Mediu, etc.) vizeaza orice punct de lucru indiferent de domeniul de activitate: magazin alimentar/nealimentar, depozit, unitate de productie alimentara/nealimentara, frizerie, service auto, scoala, clinica, spatiu birouri, etc.

Frecventa interventiilor conform legislatiei:

FrecventaDDD

In continuare va prezentam cateva pasaje legislative adresate persoanelor juridice:

LEGE Nr. 100 din 26 mai 1998 privind asistenta de sanatate publica, PUBLICATA IN : MONITORUL OFICIAL NR. 204 din 1 iunie 1998. CAP. 5, ART. 28, Agentii economici si celelalte persoane juridice sunt obligate sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru: aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.

LEGE nr.344 din 31 mai 2002 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica. Art. 11. – Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 20.000.000 lei la 80.000.000 lei pentru neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii .

Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna.

LEGE nr.100 din 26 mai 1998 privind asistenta de sanatate publica EMITENT: PARLAMENTUL ROMANIEI aparuta in MONITORUL OFICIAL nr. 317 din 16 noiembrie 1994
ART.11
Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 lei la 8.000 lei
§  d) neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online